fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken lamelvloer, naturel wit

Eiken lamelvloer, naturel wit

Unieke eiken lamelvloer

Hier afgebeeld ziet u Maja’s eiken lamelvloer naturel wit. Dit is een unieke eiken lamelvloer in een naturel witte kleurolie. Deze vloer is bijzonder door de zwarte noesten en het fijnbezagen van het hout. Hiermee wordt de kwaliteit van het hout echt naar boven gehaald. Wilt u liever houtkleur gestopte noesten? Dat kan. De afgebeelde vloer is 18cm breed maar is in diverse formaten verkrijgbaar.

Het bewerken van de eiken lamelvloer

Iedere houten vloer is maatwerk wat een vloer altijd uniek maakt. Kiest u voor een houten vloer van Maja dan kiest u voor kwaliteit. De bewerkingen vinden plaats in de werkplaats waardoor wij de vloer maken zoals u deze wenst. Deze vloer is fijnbezaagd. De oppervlakte wordt dan opnieuw bezaagd waardoor er horizontale streepjes over de breedte van de plank ontstaan.

Geschikt voor vloerverwarming

Deze eiken houten lamelvloer is zeer geschikt voor vloerverwarming. De vloer wordt dan vanzelfsprekend verlijmd gelegd. Dit maakt het een zogeheten stille vloer. Dit weer gecombineerd met vloerverwarming maakt het een uiterst fijne vloer die garant staat voor jarenlang plezier!

Vragen over de eiken lamelvloer naturel wit?

Wilt u meer weten over deze lamelvloer, of over de andere vloeren uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Team Maja staat voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al uw vragen. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Al 25 jaar uw houtenvloerenspecialist
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in uw complete woninginrichting
Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?
 Bel nu! Offerte