Eiken lamelvloer, naturel wit

Eiken lamelvloer, naturel wit

Unieke eiken lamelvloer

Hier afgebeeld Maja’s unieke eiken lamelvloer in de naturel witte kleurolie. Deze vloer is bijzonder door de zwarte noesten en het fijnbezagen van het hout. Hiermee wordt de kwaliteit van het hout echt naar boven gehaald. Wilt u liever houtkleur gestopte noesten? Dat kan. De afgebeelde vloer is 18cm breed maar is in diverse formaten verkrijgbaar.

Het bewerken van de eiken lamelvloer

Iedere houten vloer is maatwerk wat een vloer altijd uniek maakt. Kiest u voor een houten vloer van Maja dan kiest u voor kwaliteit. De bewerkingen vinden plaats in de werkplaats waardoor wij de vloer maken zoals u deze wenst. Deze vloer is fijnbezaagd. De oppervlakte wordt dan opnieuw bezaagd waardoor er horizontale streepjes over de breedte van de plank ontstaan.

Geschikt voor vloerverwarming

Deze eiken houten lamelvloer is zeer geschikt voor vloerverwarming. De vloer wordt dan vanzelfsprekend verlijmd gelegd. Dit maakt het een zogeheten stille vloer. Dit weer gecombineerd met vloerverwarming maakt het een uiterst fijne vloer die garant staat voor jarenlang plezier!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Team Maja staat voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies.