fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Brute rustiek cognac

Brute rustiek cognac

Brute rustiek cognac

Als je op zoek bent naar een mooie warme eikenhoutenvloer, dan is deze vloer een goede keus. Deze vloer behoort tot Maja’s Brute Collectie. Deze collectie kenmerkt zich door haar rustieke uitstraling in de vorm van open noestjes en scheurtjes in het hout. De vloer zoals hier afgebeeld is in de Cognac oil gezet. Dit proces gebeurt in de werkplaats van Maja, geheel machinaal. Voordeel van het vooraf machinaal oliën is dat de houten vloer direct begaanbaar is nadat deze is gelegd.

Vloerverwarming

De toplaag van deze warme eikenhoutenvloer is van hoge kwaliteit Europees eikenhout. De onderlaag bestaat uit watervaste berkenmultiplex. Door deze lagen te verlijmen wordt het een stabiele vloer die uitermate geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Alle vloeren op onze website zijn in de showroom te bewonderen. Is het niet in de vorm van een showvloer, dan wel via ons breed scala aan houtenvloer stalen.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houten vloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte