fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Brute fijnbezaagd

Brute fijnbezaagd

Brute Fijnbezaagd

Maja’s Brute Collectie is een stoere collectie Europees eikenhoutenvloeren. De vloer die hier is afgebeeld typeert zich door de zwart gestopte noesten. Daarnaast krijgt deze vloer een brute uitstraling doordat deze geborsteld en fijnbezaagd is. Het mooie van een fijnbezaagde houtenvloer is dat nadat deze vloer is voorzien van een kleurolie, de vloer de mooiste uitstralingen krijgt. Bijkomend voordeel bij fijnbezaagde vloeren is dat een extra krasje of duikje bijna niet opvalt.

Bewerkingen

Om deze unieke fijnbezaagde houtenvloer te creëren, heeft Team Maja de volgende bewerkingen uitgevoerd:

  • Geborsteld
  • Fijnbezaagd
  • Zwart gestopte noesten

Vloerverwarming

Je ziet hier een unieke fijnbezaagde vloer van hoge kwaliteit Europees eikenhout. De onderlaag bestaat uit watervaste berkenmultiplex. Door deze lagen te verlijmen wordt het een stabiele vloer die uitermate geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Alle eiken houtenvloeren op de website zijn ook in onze winkel te bewonderen. Is het niet in de vorm van een showvloer, dan zul je de vloer vinden op onze houten vloer stalen.

Interesse in deze houten vloer?
Kom op verschillende manier met ons in contact en stel gerust al je vragen. Ook nodigen wij je van harte uit in onze showroom.
Binnen 24 uur reactie
Regionale topkwaliteit
Gratis deskundig advies
Afspraak in de avond mogelijk
Offerte aanvragenNeem contact op
De voordelen van Woonboerderij Maja
  • Houten vloerenspecialist sinds 1994
  • A-kwaliteit producten
  • Gespecialiseerd in complete woninginrichting

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte