fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloer Zuidhorn

Unieke houten vloeren

Een vloer is een opvallende verschijning in de woning en heel sfeerbepalend. Bij het kiezen van een nieuwe houten vloer gaat u dan ook zeker niet over 1 nacht ijs. Woonboerderij Maja is niet gevestigd in Zuidhorn maar onze jongens hebben diverse houten vloeren in Zuidhorn en omstreken gelegd. Iedere houten vloer is uniek. U beslist zelf hoe de houten vloerdelen er uit komen te zien. Bent u benieuwd wat een unieke houten vloer kost? Vraag dan hier uw persoonlijke offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Van robuuste tot rustige houten vloeren in Zuidhorn

Smaken verschillen. De één houdt van een robuuste eiken houten vloer met een visgraat, de ander houdt het bij lekker rustig. En weer een ander vindt het mooi als het hout er geleefd uit ziet. Een houten vloer kunnen we in zoveel verschillende stijlen voor u bewerken.

Afwerking vloer in onze eigen werkplaats

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een vloer voor u roken, beitsen, trommelen en/of schrapen. Bij het roken krijgt de plankenvloer meer diepte in het hout en het schrapen geeft het een verouderde ‘look’. Wilt u echt de nerven van het hout duidelijk naar voren laten komen, dan is het een optie om de vloer te branden. Dat alles doen we voor u in onze eigen werkplaats. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf. Benieuwd wat de diverse bewerkingen doen met de vloer?

Geen één plank is gelijk. Elke plank heeft een andere structuur en is dus uniek. Bekijk alle eiken houten-, visgraat-, en kasteelvloeren. Zoals gezegd: we rijden graag voor u naar Zuidhorn om de vloer te leveren én te leggen. Liever zelf de vloer plaatsen? Lees hier de instructies. Let trouwens ook op een goede ondervloer. Dat bepaalt mede de levensduur van de vloer.

Kosten van een houten vloer

Familie Van der WalKiest u voor een vloer van Maja? Dan weet u zeker dat u een vloer krijgt die compleet bij uw wensen aansluit. Exact zoals u het voor ogen had. We leveren de houten vloer kant en klaar bij u af in Zuidhorn. Zodra onze jongens klaar zijn met het leggen is uw parel direct toegankelijk dus kom maar op met het meubilair. Omdat iedere vloer persoonlijk en uniek is zijn de prijzen afhankelijk van uw wensen en voorkeuren.

Een geschraapte eiken houten voer begint bij € 63,- p/m. Liever een mooie lichte vloer? Dan is een geschaafde eiken houten vloer in de witte olie wellicht iets voor u. Prijzen lopen uiteen door de diversiteit aan bewerkingen.  Woont u in Zuidhorn en bent u op zoek naar een Unieke Houten vloer? Neem gerust contact op voor meer informatie, of neem een kijkje in onze online winkel.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte