fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloer Vriezenveen

Welkom bij Woonboerderij Maja

Houten vloer Vriezenveen

Bent u op zoek naar een houten vloer in Vriezenveen? Wij hebben een ruim aanbod aan prachtige houten vloeren. 

Vind uw droomvloer bij Woonboerderij Maja. Wij werken met A-kwaliteit hout en bewerken dit in onze eigen werkplaats. Daardoor kunt u kiezen uit vele stijlen. 

Wilt u onze vloeren alvast online bekijken?

Bekijk Maja’s houten vloeren

Ons assortiment

Wij hebben een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. Verschillende vloeren liggen in de winkel om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Houten vloeren bewerken wij zelf in onze werkplaats. U kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor u in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd uw droomvloer maken.

Uw vloer (laten) leggen

U kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in uw woning leggen, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. De mannen van Maja kennen alle kneepjes van het vak en leggen de vloer in een mum van tijd in uw woning. Vaak kunt u de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij u langs in Vriezenveen om een prachtige, duurzame vloer in uw woning te leggen.

Persoonlijk advies

Bij Woonboerderij Maja kunt u terecht voor persoonlijk advies. Wij beantwoorden graag al uw vragen over vloeren. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook voor stijladvies bent u bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw houten vloer in Vriezenveen.

Vraag een offerte aan
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte