fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloer Kampen

Welkom bij Woonboerderij Maja

Houten vloer Kampen

Bent u op zoek naar een houten vloer in Kampen? Bij Woonboerderij Maja vindt u een groot aanbod aan A-kwaliteit houten vloeren. Wij bewerken de vloeren in onze eigen werkplaats. Zo stelt u samen met ons uw eigen droomvloer samen! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ter inspiratie onze vloeren alvast online.

Bekijk Maja’s houten vloeren

De vloeren van Maja

Woonboerderij Maja heeft een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. In onze woonboerderij aan de rand van Drachten liggen diverse vloeren. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Bij Woonboerderij Maja kunt u terecht voor persoonlijk advies. Wij beantwoorden graag al uw vragen over vloeren. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook voor stijladvies bent u bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

U kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor u in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd uw droomvloer maken.

Uw vloer (laten) leggen

U kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in uw woning leggen, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. De mannen van Maja zijn echte experts met jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt uw nieuwe vloer in een mum van tijd in uw woning. Vaak kunt u de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij u langs in Kampen om een prachtige, duurzame vloer in uw woning te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw houten vloer in Kampen.

Vraag een offerte aan
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte