fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloer Emmen

Op zoek naar een houten vloer in Emmen?

Houten vloer Emmen

Bij Woonboerderij Maja bent u aan het juiste adres! Deze stelt u zelf samen bij Woonboerderij Maja! Omdat wij de vloeren zelf bewerken in onze eigen werkplaats, kan de vloer geheel naar uw wens worden gemaakt. Vele van de mogelijkheden kunt u bekijken op onze website. Bent u benieuwd geworden? Bekijk onze vloeren vast online!

Bekijk Maja’s houten vloeren

De vloeren van Woonboerderij Maja

Bij Woonboerderij Maja vindt u een groot aanbod aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. Kiest u voor een houten vloer? Dan kunt u kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor u in de gewenste olie of lak. Dit doen wij allemaal in onze eigen werkplaats. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden en wij dit zelf in de hand hebben, kunnen wij altijd de perfecte vloer voor u maken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De vloer in uw woning (laten) leggen

U kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in uw woning leggen, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Met onze eigen legservice leggen wij vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt uw nieuwe vloer snel in uw woning. Vaak kunt u de vloer direct na het leggen al betreden!

Wij komen graag bij u langs in Emmen om uw droomvloer in uw woning te leggen.

Advies van Maja

Met al uw vragen over vloeren kunt u bij Woonboerderij Maja terecht. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Vraag het Maja. Ook voor stijladvies bent u bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe vloer in uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw houten vloer in Emmen.

Vraag een offerte aan
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte