fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloer Beetsterzwaag

Welkom bij Woonboerderij MajaHouten vloer Beetsterzwaag

Bent u op zoek naar een mooie houten parketvloer voor uw woning in de omgeving van Beetsterzwaag?

Kom dan langs bij Woonboerderij Maja. Wij zitten in een prachtig, rietgedekte boerderij aan de doorgaande weg van Beetsterzwaag naar Drachten. Er is voldoende parkeergelegenheid en wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag iedere dag geopend.

Wilt u onze houten vloeren alvast online bekijken?

Bekijk Maja’s houten vloeren

Ons assortiment

Wij hebben een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren. Verschillende vloeren liggen in de winkel om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Houten vloeren bewerken wij zelf in onze werkplaats. U kunt kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor u in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd uw droomvloer maken.

Uw vloer (laten) leggen

U kunt de vloer op diverse manieren leggen. Zo kunt u de vloerdelen recht leggen, maar u kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een visgraatvloer of een Hongaarse puntvloer. Wilt u de vloer liever laten leggen? Woonboerderij Maja heeft een eigen legservice. De mannen van Maja kennen alle kneepjes van het vak en leggen de vloer in een mum van tijd in uw woning. Vaak kunt u de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Zo hebben zij al veel huishoudens in Beetsterzwaag blij gemaakt met een prachtige, duurzame houten vloer.

Persoonlijk advies

Bij Woonboerderij Maja kunt u terecht voor persoonlijk advies. Wij beantwoorden graag al uw vragen over vloeren. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook voor stijladvies bent u bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw houten vloer in Beetsterzwaag.

Vraag een offerte aan
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte