fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloer Assen

Op zoek naar een mooie houten vloer in Assen of in de omgeving van Assen? Vind uw droomvloer bij Maja.

Voor een houten vloer in Assen bent uw bij Maja aan het juiste adres. Woonboerderij Maja is gevestigd net buiten Drachten aan de doorgaande weg richting Beetsterzwaag in een prachtige rietgedekte boerderij.

Al 25 jaar is Maja gespecialiseerd op het gebied van harde vloeren, houten vloeren Assen, maar ook pvc vloeren en meer.

Benieuwd naar de prijs van uw droomvloer?
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Een houten vloer is een ruim begrip. Wilt u een massieve houten vloer of een lamel vloer?Maja's Smoked Natural houten vloer De lamelvloer is tevens geschikt om te leggen op vloerverwarming en heeft als groot voordeel dat de werking van het hout geminimaliseerd is. Er komen dan geen grote kieren tussen de planken. Aan de bovenkant ziet men het verschil niet en het kan net als de massieve vloer ook meerdere keren geschuurd worden. Een duurzame aankoop, er zijn zo weer 30 jaar voorbij.

Welke sfeer past bij u? In Assen hebben onze mannen al vele vloeren gelegd. Plankenvloeren, patroonvloeren waaronder de populaire visgraatvloer. De visgraatvloer is helemaal terug van weg geweest. Nu net even anders als toen. Destijds zagen we veel de visgraatvloer met een eiken band rondom met de zwarte bies. Tegenwoordig wordt de vloer ook vaak door gelegd naar de muur. En daar wordt dan een stijlvolle witte plint op geplaatst. Dit oogt modern en doet de ruimte groter lijken.

Een houten vloer is maatwerk, iedere vloer is weer uniek. Wij bewerken en behandelen alle vloeren zelf in onze eigen werkplaats. Er is op deze manier erg veel mogelijk. Kom eens langs bij ons in de showroom en je voelt de sfeer van het hout meteen. Meerdere showvloeren en vele stalen kun je bewonderen, ook kun je een kijkje nemen in onze werkplaats.

Neem online alvast even een kijkje bij onze vloeren, hier ziet u een greep uit ons assortiment. Ook bij de referenten kunt u foto’s bekijken van leuke projecten.

Heeft u vragen? Of benieuwd naar de prijs van een bepaalde vloer?
Laat het ons dan weten.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte