fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Houten vloer Arnhem

Houten vloer in Arnhem

Houten vloer Arnhem

Op zoek naar uw droomvloer? Deze stelt u zelf samen bij Woonboerderij Maja! Omdat wij de vloeren zelf bewerken in onze eigen werkplaats, kan de vloer geheel naar uw wens worden gemaakt. Vele van de mogelijkheden kunt u bekijken op onze website. Bent u benieuwd geworden? Bekijk onze vloeren!

Bekijk Maja’s houten vloeren

Woonboerderij Maja: vloeren van A-kwaliteit

Met een vloer van Woonboerderij Maja haalt u topkwaliteit in huis. Wij werken alleen met de beste materialen. En dat is belangrijk bij een vloer waarop u iedere dag zult lopen. Wij hebben een groot assortiment aan houten vloeren, pvc vloeren en laminaatvloeren.

Kiest u voor een houten vloer? Dan kunt u kiezen uit vele bewerkingsmogelijkheden, zoals roken, schrapen, of borstelen. Daarna zetten wij de vloer voor u in de gewenste olie of lak. Omdat de vloer op zoveel verschillende manieren bewerkt kan worden, kunnen wij altijd uw droomvloer maken.

Uw vloer (laten) leggen?

U kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in uw woning leggen, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt uw nieuwe vloer in een mum van tijd in uw woning. Vaak kunt u de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij u langs in Arnhem om een prachtige, duurzame vloer in uw woning te leggen.

Advies van Maja

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag. Met al uw vragen over vloeren kunt u bij Woonboerderij Maja terecht. Is de vloer geschikt voor vloerverwarming en wat doen verschillende bewerkingen met de houten vloer? Vraag het Maja. Ook voor stijladvies bent u bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw houten vloer in Arnhem.

Vraag een offerte aan
Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte