fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen

Goedkope laminaatvloer

Prachtige, goedkope laminaatvloeren van kwaliteit

Onze laminaatvloeren zijn er voor iedere portemonnee en voor elke woning. Ook wanneer u een goedkope laminaatvloer zoekt voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Deze scherp geprijsde vloeren (onder de 15 euro!) zien er alles behalve goedkoop uit en zijn kwalitatief beter dan het laminaat van de bouwmarkt.

Goedkope witte of zwarte laminaatvloer

Goedkope laminaatvloer donkerNaast het prijskaartje zoekt u natuurlijk ook een vloer die bij uw woning past. Een vloer is heel bepalend voor de sfeer in de ruimte.

Zo doet een mooie, witte laminaatvloer de ruimte groter lijken. Alle aandacht gaat uit naar de meubels in de ruimte. Maar een donkere vloer, als zwart, hoeft dan niet meteen te betekenen dat de ruimte kleiner oogt. Zeker wanneer de muren wit zijn. Bovendien geeft deze combinatie van een zwarte vloer en witte muur een mooi contrast.

Naast wit, zwart en zelfs grijs hebben we natuurlijk ook goedkope laminaatvloeren die natuurlijke, bruine kleuren hebben. Bekijk daarvoor ons speciale, goedkope actielaminaat.

Ondervloer bepaalt levensduur vloer

Ook een goedkope laminaatvloer kan niet zonder ondervloerEen laminaatvloer kan niet zonder een ondervloer. Een ondervloer egaliseert de ondergrond, biedt stabiliteit, is geluiddempend en al met al comfortabel. Welke ondervloer u het beste kunt kiezen hangt af van de volgende factoren:

  • Uw type woning (woonhuis, appartement of kantoor)
  • De ondergrond. Is deze dekvloer van beton? Of hout?
  • Vloerverwarming ja/nee

Woont u bijvoorbeeld in een appartement en is de dekvloer van beton? Dan is de thermosound een prima ondervloer voor onder het laminaat. Bekijk hier al onze ondervloeren.

De speciale selectie laminaatsoorten van Maja

De collectie laminaatvloeren die u in onze woonboerderij vindt bestaat uit een speciale selectie laminaatsoorten die moeilijk van plankenvloeren zijn te onderscheiden. Zelfs als u gaat voor een goedkope laminaatvloer. Neem gerust eens een kijkje bij al onze laminaatvloeren online, of bezoek ons in Drachten.

Trends & inspiratie

Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

 Bel nu! Offerte