Nieuws

Visgraatvloer van extra grote vloerdelen

14 november 2018

Trendy visgraatvloer

Op zoek naar een unieke en trendy visgraat vloer? Bezoek dan de showroom van Woonboerderij Maja om de visgraatvloer met extra grote vloerdelen te bewonderen. Voorheen zagen we de traditionele visgraat parketvloeren van smalle en kleine vloerdelen. Tegenwoordig is ieder gewenst formaat mogelijk. Door gebruik te maken van deze extra grote vloerdelen oogt de ruimte groter en ruimer maar heeft de charme van een houten vloer. Nieuwsgierig? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor persoonlijk en deskundig advies.

Vloerverwarming

De jongens van Maja leggen de eiken visgraat vloer verlijmd waardoor deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming.  Informeer naar de mogelijkheden.

Unieke visgraatvloer

Bij Maja is iedere vloer uniek. Door ieders verschillende smaak heeft Maja verschillende bewerkingen en een grote diversiteit aan kleuren. Door de bewerking in onze eigen werkplaats kunnen wij de kleur zo maken dat deze geheel naar uw wens is. Vraag direct een offerte aan of bezoek de showroom om de sfeer van ambacht zelf te ervaren.

Wonen & Co Woondagen

26 september 2017

Vrijdag 20 en/of zaterdag 21 oktober, Wonen & Co Woondagen WoonBoerderij Maja.

Het thema is “Warm Wonen”. Dat past goed bij ons én bij onze producten. Maja staat gedurende deze dagen geheel in het teken van Thema?

WoonBoerderij Maja is al jaar en dag de houten vloeren specialist van het Noorden. Houten vloeren en robuuste (houten) meubelen stralen warmte uit en bieden gezelligheid. Dit sluit naadloos aan bij het thema.

Vrijdag 20 oktober kunt u Styling Daten met stylist Esther Bolt van Livin’color Drachten.
Op zoek naar nieuwe / andere raambekleding, een geheel nieuwe indeling of juist benieuwd of uw idee mogelijk is? Kom langs en schuif gedurende de dag aan bij Esther. Neem foto’s en maten mee, dan wordt u voorzien van concreet en zeer deskundig advies!

Zaterdag 21 oktober staat team Maja voor u klaar om u te voorzien van deskundig en passende adviezen. Onze showroom staat geheel in het teken van het thema “Warm Wonen”.
Kom sfeer proeven en geniet tijdens uw bezoek van een heerlijke culinaire (warme) hapjes en  drankjes verzorgd door Het Witte Huis Olterterp.

Maak deze dagen tevens kennis met de infrarood vloerverwarming i.c.m. Maja’s vloerenSier infrarood toont beide dagen diverse mogelijkheden, kom langs en laat u verrassen.

Profiteer tijdens deze dagen tevens van 10% korting op het gehele assortiment!

Graag ook tot ziens op deze gezellige Warme Woondagen

visgraat plank

04 november 2016

Hallo wereld!

20 mei 2015

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen!

Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?