fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
78 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.3
Eiken lamelparket kopen?

Eiken lamelparketten

Vind je dat de tijd is aangebroken om de huidige vloer in huis te vervangen? Voor een nieuwe en verfrissende uitstraling ga je naar Woonboerderij Maja. Bij ons vind je prachtige eiken lamelparketten die met een unieke bewerking zorgen voor warmte en sfeer bij jou thuis.

Bekijk ons aanbod waarin het eiken lamelparket in diverse kleuren en bewerkingen is uitgevoerd. We informeren je bovendien over de voordelen van het materiaal. Daarover lees je meer onderaan deze pagina. Neem daarnaast gerust een kijkje op onze andere pagina’s, waar onder andere mooie visgraatvloeren en kasteelvloeren staan te pronken.
ACTIE: Horeca vloeren van €74 pm² voor €59 pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie eiken lamelparketten

Filter Eiken lamelparketten
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Eiken kloostervloer Koningshoeven

  € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken kloostervloer Lilbosch

  € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken Colored Blue

  Bekijk details
 • Eiken colored black

  Bekijk details
 • Eiken colored grey

  Bekijk details
 • Eiken colored white

  Bekijk details
 • Eiken colored brown

  Bekijk details
 • Eiken lamelparket kopen

  Waarom de keus voor eiken lamelparket?

  De eiken houten planken waaruit het eiken lamelparket is samengesteld, zijn bedekt met multiplexplaat van berkenhout. Krijg je in huis te maken met grote verschillen in temperatuur of vochtgehalte, dan zie je dat niet terug in het eiken lamelparket dat op je vloer ligt. De planken reageren hier nauwelijks op, dus bolling en grote kieren blijven uit. Wil je bovendien vloerverwarming in je woning aanbrengen, dan zijn lamelvloeren uitermate geschikt vanwege een goed isolerende werking en minimale reactie.

  Houten vloer Haren

  Het eiken lamelparket dat past bij jouw stijl

  De keuze voor je nieuwe vloer stem je af op je woonstijl en op de tinten die centraal staan in de ruimte. Houd je van contrasten of wil je één geheel creëren? Afhankelijk van de kant die jij op wilt gaan en de huidige kleuren in huis, bepaal je de kleur van het eiken lamelparket. En kom je er niet helemaal uit of twijfel je tussen specifieke tinten? Laat je dan adviseren door onze experts die samen met jou kijken naar een passende en mooie uitvoering van het lamelparket voor in jouw woning. Neem gerust ook een kijkje bij onze andere vloeren, zoals de eiken vloer, waarover je je vrijblijvend kunt laat informeren. Bovendien hebben we altijd een unieke actie lopen.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Een eiken lamelparket kopen bij Woonboerderij Maja

  Heb je in ons aanbod een prachtig eiken lamelparket gevonden dat je zo snel mogelijk in huis wilt hebben? Of breng je liever van tevoren een bezoek aan Woonboerderij Maja om de uitvoering in het echt te zien? Neem vandaag nog contact met ons op, want we ontvangen je graag bij ons op locatie. We nemen de tijd om samen de mogelijkheden door te nemen, zodat jij binnenkort over je eigen eiken lamelparket loopt. Vind je het lastig om het juiste eiken lamelparket uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!
  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte