fbpx
0512-519041
Offerte aanvragen
74 klanten beoordeelden ons
met een gemiddelde van:
9.2
Bruine eiken vloer kopen?

Bruine eiken vloeren

Ben je weg van natuurlijke kleuren en materialen en haal je thuis zoveel mogelijk van buiten naar binnen? Het warme karakter van onder andere hout en wol komt overal in jouw interieur terug. Dan zal onze bruine eiken vloer daar een prachtige basis in zijn.

Zoek je een nieuwe vloer, dan ben je bij Woonboerderij Maja aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit prachtige vloeren in diverse tinten en legpatronen, allemaal van echt en natuurlijk eikenhout. Bekijk hier onze bruine eiken vloeren en kies voor de vloer die jij in huis wilt.
Bekijk onze ACTIE: een Eikenhouten Visgraatvloer v.a. €49,- pm² Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Hieronder een greep uit onze online collectie bruine eiken vloeren

Filter Bruine eiken vloeren
Kleur
Geen voorkeur
Bruin
Wit
Transparant
Grijs
Zwart
Naturel
Opslaan
Bewerking
Geen voorkeur
Gerookt
Geborsteld
Gebrand
Geloogd
Geschaafd
Geschraapt
Verouderd
Fijnbezaagd
Rustiek
Getrommeld
Enkel gerookt
Opslaan
Sortering
Geen voorkeur
AB Rustiek
C Rustiek
A Sortering
1-bis Sortering
Premier
Opslaan
Plankbreedte
Geen voorkeur
16
18
20
22
24
26
Opslaan
Geschikt voor vloerverwarming
 • Eiken visgraat bruin Antique

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken visgraatvloer diep gerookt

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken visgraatvloer bruin

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer fijn bezaagd

  v.a. € 89,- p/m²

  Bekijk details
 • Gerookte eiken vloer

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken rustiek

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken kasteelvloer bruin

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Verouderde eiken vloer

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer zwaar geborsteld

  v.a. € 79,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken vloer gerookt natuur

  Bekijk details
 • Eiken kasteelvloer transparant

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • Eiken kasteelvloer

  v.a. € 69,- p/m²

  Bekijk details
 • bruine eiken vloer kopen

  Natuurlijk bruine kleur van de vloer

  Natuurlijke bruine houtkleuren creëren een prachtige basis in huis. En met een rijke keuze aan verschillende kleuren bruin vind je zeker een uitvoering die bij jouw interieur past. Ga je voor een lichte en frisse tint of wil je een warme, donkere bruine vloer in huis? De kleur bruin komt veel voor in de natuur, dus deze vloer is een goede manier om buiten naar binnen te halen. Door dat te doen en door en authentieke materialen met elkaar te combineren, ontstaat een fijne en knusse ruimte waarin je helemaal tot rust komt. Een bruine eiken vloer met karakteristieke elementen in de noesten komt in zo’n interieur prachtig uit. Zeker in combinatie met echt houten meubelen, een weelde aan planten en prachtige accessoires van natuurlijke materialen.

  Maar ook in een kleurrijk geheel waar een bonte verzameling aan accessoires het interieur karakteriseert, is de bruine eiken vloer een prachtige keuze. En door de verschillende legpatronen in ons assortiment als de Hongaarse punt of een eiken visgraatvloer kun je in jouw interieur alle kanten op.

  authentieke eiken vloer bruin

  Een authentieke bruine eiken vloer in huis

  Wil jij een van onze bruine eiken vloeren in jouw interieur? Met ons aanbod vind je zeker een prachtige uitvoering die bij jou in de smaak valt. En die voor een aangename en warme sfeer in huis zorgt. Een groot pluspunt van deze eiken vloer is de mogelijkheid om vloerverwarming eronder te plaatsen, zodat de warmte ook letterlijk voelbaar wordt.

  Als je houdt van natuurlijke materialen met een authentiek uiterlijk, dan kun je bij ons je geluk niet op. Zeker omdat we onze eiken vloeren nog meer karakter geven door ze te bewerken. De unieke kenmerken van het hout worden door onze specialisten versterkt en dat maakt iedere eikenhouten plank uniek.

  legservice maja vloeren

  Legservice van Maja

  Je kunt de vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren. Zo ligt jouw nieuwe vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

  Onze eigen vakmannen zijn iedere dag onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

  Bruine eiken vloeren van Woonboerderij Maja

  Versterk het natuurlijke karakter van jouw interieur met onze bruine eiken vloer als prachtige basis. Het authentieke uiterlijk en de warme uitstraling maken je interieur echt af. Wil jij een van deze vloeren in jouw woning of heb je eerst nog vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om je te laten informeren of vraag meteen een offerte aan.

  Op de hoogte blijven van trends, tips en acties?

  0512-519041  Bel nu! Offerte