Eiken vloeren

Wil je de basis van je interieur aanpakken en vind je het tijd voor een nieuwe vloer? Neem dan een kijkje in het aanbod van Woonboerderij Maja met onder andere prachtige eiken vloeren. In diverse tinten en bewerkingen beschikbaar, zodat jij de vloer vindt die bij jou in de smaak valt.

Bepaal aan de hand van ons aanbod met welk patroon jij jouw inrichting wilt neerzetten. Kies je voor een speelse eiken visgraatvloer of heeft een klassieke eiken kasteelvloer jouw voorkeur?

Hieronder een greep uit onze online collectie eiken vloeren

eiken vloer white wash
Filter

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op bewerking
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 96 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 96 resultaten wordt getoond

eiken vloer kopen

Sfeer en stijl met de eiken vloer

Wil je dat natuurlijke materialen de boventoon voeren in jouw interieur, dan begin je met een authentieke eiken vloer. Met deze vloer als basis richt je de rest van je woning in. En dat hoeft niet eens alleen met prachtige natuurlijke elementen. De eiken vloer past ook erg mooi in een interieur dat zich laat kenmerken door moderne en minimalistische details.

Vloerverwarming onder eiken vloer, kan dat?

Ja, dat kan! Sterker nog, onze eiken vloeren zijn er uitermate geschikt voor. Lees hier waarom en laat ook bij jou thuis een prachtige eikenhouten vloer op je vloerverwarming leggen door Woonboerderij Maja.

Diverse soorten eiken vloeren

Onze eiken vloeren zijn uitgevoerd in diverse stijlen en kleuren. Niet alleen verkopen we recht gelegde eiken lamelparketten die rust uitstralen en onderhoudsvriendelijk zijn. Ook vind je bij ons unieke visgraatpatronen die het interieur tot leven brengen. Net wat jij voor ogen hebt voor jouw interieur, bij ons vind je de vloer die helemaal bij jou in de smaak valt.

Heb je het patroon gevonden dat je in jouw woning wilt terugzien, dan is de volgende stap om te kiezen uit een geschikte tint. Wil je een klassieke, donkere vloer die warmte in huis brengt? Of houd je van lichte houttinten die jouw interieur opfrissen? We hebben prachtige uitvoeringen die ieder op zichzelf voor een unieke uitstraling in de woning zorgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bewerkingsmogelijkheden die het levendige en natuurlijke karakter van de eiken vloer benadrukken.

eiken vloeren woonboerderij maja
legservice woonboederij maja

Legservice van Maja

Je kunt de eiken vloeren van Woonboerderij Maja zelf in jouw woning leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Woonboerderij Maja heeft namelijk een eigen legservice. Wij leggen vloeren door heel Nederland! Met een oog voor detail en een proactieve houding ontzorgen we je met onze legservice op alle mogelijke manieren als klant. De mannen van Maja hebben al jaren ervaring in het leggen van vloeren en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Zo ligt jouw nieuwe eiken vloer in een mum van tijd in jouw woning. Vaak kun je de vloer direct na het leggen al betreden!

Onze eigen vakmannen zijn dagelijks onderweg om mensen blij te maken met een nieuwe vloer. Wij komen graag bij jou langs om een prachtige, duurzame vloer in jouw woning te leggen.

Eiken vloer kopen? Kom naar Woonboerderij Maja

Wil jij ook een van onze eiken vloeren in jouw interieur hebben? We delen je enthousiasme en helpen je graag om dit op korte termijn te realiseren. Heb je eerst nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Heb je meerdere eiken vloeren op het oog, maar vind je het lastig om de juiste eiken vloer uit te zoeken? Onze specialisten helpen je graag!

We staan je graag bij met vakkundig advies over ons aanbod en helpen je in de keuze voor jouw nieuwe eiken vloer. Liever persoonlijk advies? Plan een afspraak in.