0512-519041
Offerte aanvragen

Eiken visgraat vloer met extra brede vloerdelen

Profiteer direct van de aantrekkelijke actie van 22% korting  op de eiken houten visgraat vloer:
Nu extra brede vloerdelen van maar liefst 16/80 voor maar € 69,- p/m2  (i.p.v. €89,-)

Voorheen zagen we de traditionele visgraat parketvloeren van smalle en kleine vloerdelen. Tegenwoordig is ieder gewenst formaat mogelijk. Door gebruik te maken van deze extra grote vloerdelen oogt de ruimte groter en ruimer maar heeft de charme van een houten vloer.

Nieuwsgierig? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Vloerverwarming

De jongens van Maja leggen deze eiken visgraat vloer verlijmd waardoor deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming. In de showroom krijgen wij vaak de vraag of een eiken houten vloer geschikt is in combinatie met vloerverwarming. JA, veel houten vloeren die de jongens van Maja leggen zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Bezoek de showroom en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Unieke visgraatvloer

Iedere houten vloer van Maja is uniek. Door de verschillende bewerkingsmogelijkheden en de grote diversiteit aan kleuren is geen vloer gelijk. Door de bewerking in onze eigen werkplaats kunnen wij de kleur zo maken dat deze geheel naar uw wens is. Vraag direct een offerte aan of bezoek de showroom om de sfeer van ambacht zelf te ervaren.

Profiteer nu van deze actie!

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw bericht

Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?
 Bel nu! Offerte