Visgraat vloer van extra grote vloerdelen

Trendy visgraat vloer

Op zoek naar een unieke en trendy visgraat vloer? Bezoek dan de showroom van Woonboerderij Maja om de visgraat vloer met extra grote vloerdelen te bewonderen.

Profiteer direct van de aantrekkelijke actie van 22% korting  op de eiken houten visgraat vloer:
Nu extra brede vloerdelen van maar liefst 16/80 voor maar € 69,- p/m2  (i.p.v. €89,-)

Voorheen zagen we de traditionele visgraat parketvloeren van smalle en kleine vloerdelen. Tegenwoordig is ieder gewenst formaat mogelijk. Door gebruik te maken van deze extra grote vloerdelen oogt de ruimte groter en ruimer maar heeft de charme van een houten vloer. Nieuwsgierig? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor persoonlijk en deskundig advies.

Vloerverwarming

De jongens van Maja leggen de eiken visgraat vloer verlijmd waardoor deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming.  Informeer naar de mogelijkheden.

Unieke visgraatvloer

Iedere houten vloer van Maja is uniek. Door de verschillende smaken heeft Maja verschillende bewerkingen en een grote diversiteit aan kleuren. Door de bewerking in onze eigen werkplaats kunnen wij de kleur zo maken dat deze geheel naar uw wens is. Vraag direct een offerte aan of bezoek de showroom om de sfeer van ambacht zelf te ervaren.

Profiteer nu van deze actie!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor alle details.

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw bericht

Trends & inspiratie
Eiken visgraatGebrand geloogd wit naturelgeborsteld naturel geoliedgebrand geloogd wit naturelversailles cassettehongaars punt naturel
Op de hoogte blijven van de nieuwste acties?